2014. júl 07.

777 - a mágikus nap 2014.07.07

írta: Zsuzsa bach virágterapeuta
777 - a mágikus nap 2014.07.07

2014.07.07 *** MAI NAP KÜLÖNLEGES ENERGIÁI*** KIHAGYHATATLAN MÁGIKUS SZERTARTÁSOK!
2014- 7
14- 2*7
7.7.7

Misztikus hetes szám!!
Sok különlegesség fűződik hozzá a spiritualitás, filozófia, a bölcsesség száma, és a kihívásoké, a tanulnivaló, karmikus leckéket is 7-es szám szimbolizálja. Nem véletlenül a Szaturnusz bolygó hordozza a 7-es szám rezgését!
Ha van a születési dátumodban 7-es, akkor tudod! Nekem kettő is :D
Sokan szerencseszámnak tarják, mások szerencsétlenséget hozónak! Kérdés, honnan akarod nézni, kihívásnak éled meg, kalandnak vagy sorscsapásnak, de egy a lényeg, hogy tanítani akar!  7-es nem az iskolapados tanításban részesít. (bár az iskolát néha a Saturnuszi börtönnek éljük mert, az iskolákat ide sorvasztották.. de hagyjuk )

7 nap van a 7-en, bőrünk sejtjeink 7 évente lecserélődnek, 7 évente jelentkeznek a párkapcsolatban zűrök,  7 évente vannak komolyabb változások az életben, nehéz döntések, 7 nehéz esztendő, 7 próbatétel, 7-ed 7 birodalom, 7 fejű sárkány, 7-en mint a gonoszok, vagy 7 vezér

Bibliában is visszatérő szám a 7-es, ami a teremtés száma, de gyakran nevezik Isten számának is, mert hét nap alatt teremtette a világot. A hét pecsét feltörése hét angyal jelenlétében történt a Jelenések könyvében.
A tibetiek szerint is mágikus szám a 7-es, mert pontosan (7x7) napból áll a lélek köztes állapota, vagyis az az átmeneti időszak, amely a haláltól a lélek új alakban való megjelenéséig tart.
A zsidó misztikában a hetes a tökéletesség száma, amely a harmóniát és teljességet hordozza, ugyanakkor a 7 kerub őrzi a világokat.  
A hetes szám utalhat a fáraók hét lelkére az egyiptomi vallásban, akik hasonlóan, mint a druidák, hét lélekben, illetve hét énben hittek.
Az ősmagyaroknál is fontos szám, mivel  a 7-es számrendszert használták, erre utal a magyar, vogul és osztják nyelvekben az, hogy a hét nemcsak számot, hanem hét napból álló időtartamot is jelöl.

Tarotban a VII-es a diadalszekér energiáját hozza le nekünk, hiszen kihívás a stabilitást, az egyensúlyt megtartani és haladni, nyeregben lenni a szekéren. A szekeret húzó szvinx-ek a fehér és fekete, az ellentét, különböző irányba húznak.
Melyik út a jobb? Eszünkre vagy a szívünkre hallgassunk? Fehér vagy Fekete mágiát alkamazzuk? Sorsot követjük, vagy a félelmekkel teli ego irányításának adunk teret?
Megoldás a bölcsesség, az egyensúly megtartása, amikor spirituális erőinket latba vetve kordában tartjuk életünket, mert tudjuk az életet egy folyamatos változás.

Mai napon végezz mágikus szertartásokat a a 7-es jegyében!

7.jpg

Szólj hozzá

numerológia mágia 777