2014. júl 05.

Ki vagyok... ? Ismerj meg!

írta: Zsuzsa bach virágterapeuta
Ki vagyok... ? Ismerj meg!

2014mobilfoto 396.JPG

Spirituális nevem Lakshmi -

az indiai szerencse és bőség istennőjéről kaptam a nevem      

Bach virágterápiás specialista vagyok,  spirituális tanácsadó, syblila jósnő.

22 éve foglalkozom spirituális kérdésekkel,  kutatom a világ titkait és bölcsességét!

Gyerekként könyveket olvasva és belső indíttatásként kezdem (15 évesen) meditálni és a szellemi világ felé fordulni.  Mindig a mesés kelet- és Ázsia foglalkoztatott. Kisgyerek korom óta vonzzanak a kövek, gyógyító esszenciák, illoólajok, az energiával való munka, előző életek feltárása, tiszta tudatosság. 

Családom idősebb tagjai szerint, csecsemő koromtól csipkedtem a növények hajtásait, levelét, virágait, persze akkor ezt nem nézték jó szemmel. Most már értem, hogy minden gyerekben ott a bölcsesség, ez a tudás bennem van. Mindannyiunk sorsát meghatározzák az előző életünkből hozott tudás, és tapasztalat.

Halak jegyében születtem, sok bennem az érzelem, a megértés és odafigyelés a környezetem az emberek iránt.

Többféle spiritális tudományt tanultam, legyen az pránanadi, pránanadi kommunikáció, merkaba-meditáció, Univerzális engergia és más beavatások, amiket megkaptam. A bach virágterápia, és nem utolsó sorban mai napig is élő mesteranyám Éva Ilona mester sybilla, akitől a kártyaolvasás tudományát és a magyar rítushoz kapcsolódó mágikus és gyógynövény ismereteimet kaptam!

Ezek mind mankók, igen, amik kellenek, hogy ismereteket felelevenítsük, de hiszem, hogy a legnagyobb tanító az ÉLET - és benne Önmagunk, a tudatosságunk, amivel a világra reagálunk.

 

Keress meg bátran Te is, ha Bach virágterápiával, energiaküldéssel, alternatív gyógyászattal,

előző életek feltárásával kapcsolatban van kérdésed! 

Életvezetési tanácsokért, párkapcsolati- és anyagi, és más természetű kérdésekkel fordulnak hozzám, hogy a cigány-, lenormand, és tarot kártyák és tisztánlátásom segítségével segítsek.

Mindez az életem, így vagyok boldog ha segíthetek!

 

 

Szólj hozzá

bemutatkozás Lakshmi