2014. júl 29.

Ginkgo biloba - páfrányfenyő, több mint memórajavító...

írta: Zsuzsa bach virágterapeuta
Ginkgo biloba - páfrányfenyő, több mint memórajavító...

 *** Japánban és Kínában a hosszú egészséges élet szimbóluma! Több súlyos betegségtől is megvéd!***

 

gingko2.jpg

A páfrányfenyő nagyon előnyös a vérkeringésre és a központi idegrendszerre kifejtett hatása miatt. Fokozza a verőerek rugalmasságát, ily módon javítva az agy és a végtagok vérellátását. Az érellátás javítása révén a Raynaud-szindróma és egy ritka autoimmun betegség, a sleroderma kezelésében is jó hatású lehet.

Gátolja a vérrögképződést, úgy működik, mint az aszpirin.
Magas antioxidáns tartalma van, vagyis hatékonyan képes szembeszállni a szabadgyökök pusztító hatásaival, így védi a sejteket.

A ginkgo biloba javítja az agy vér- és oxigénellátását, így idős korban az agyi érelmeszesedés folyamatát lassítja!

Rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek vagy csökkenthetőek az Alzheimer-kór, az emlékezetvesztés, a szorongás, a fejfájás, a depresszió, a zavartság, a fülcsengés és a szédülés tünetei. Ami mind eredhet a neurológiai zavaroktól is. A ginkgo biloba jó hatással van az olyan idegrendszeri zavarokra, mint például a sclerosis multiplex és a cukorbetegséggel járó idegkárosodás.

A ginkgo biloba javítja a végtagok vérellátását is, ezért jól kezelhető vele az időszakos sántítás, a láb verőerei által okozott fájdalom, az izomgörcs vagy az izomgyengeség is.

A ginkgo biloba hatására a szem és a fül idegsejtekben gazdag területeinek vérellátása megnövekszik, a sárgafolt-elfajulás (makula-degeneráció) vagy cukorbetegség szövődményeként fellépő retinopathia (mindkettő vaksághoz vezethet), illetve a halláskárosodás különféle típusai kezelhetők.

A gyorsítja a fejsérüléses esetek felépülését.

gingko.jpg

A hagyományos kínai orvosolás régóta használja a ginkgo bilobát az asztma kezelésére, mivel tágítja a hörgőt és így enyhítheti a légzészavart.

Ginko biloba gyógynövény az örök fiatalságot hozza el számodra!

Ha szeretnéd megvásárolni, itt megteheted egy ingyenes webshop regisztráció után

http://sziromiszom.mylifecare.hu

 

Fogyaszd egészséggel!!

 

 

Szólj hozzá

idegrendszer érrendszer ginkgo biloba gyógynövénykosár